Påstorgatan.blogg.se

En blogg om vårt liv på Storgatan 17 i Norge! Är en familj med 2 hundar och nyblivna föräldrar till Edwin född 22/9-2012.

Barn sång

Kategori: Allmänt

Imorgen ska E och jagmöta upp lite andra mammor och barn och gå på sång:) det ska bli så mysigt och kul att träffa de igen:) E skrattar och blir så glad när man sjunger för honom så det blir nog jätte bra!
 
på fredag skulle vi egentligen möta upp tjejerna från förberedelse kursen och gå en promenad, men när det är -14 ute så har vi absolut ingen lust:) så jag har bjudit dem hem till oss istället:) varvinge i värmen och dricka kaffe istället:) kanske t.o.m bakar en äppelpaj:) är ju fredag ändå! 
 
E med sin nya bitleksak Sofie the giraffe:)
Smakar på mosad potatis:) gick sådär, han kräktes 1 gång:) gröt var godare.. Så fick han smaka morot idag och det verkade han gilla:) 
Gregelsmeckarna är så bra nu, allt ska stoppas in i munnen och saliven ränner ut:)
Jag skickade efter en vinteroverall och denna fina mössan från polan och pyret:) overallen är till nästa vinter:)
tittar på tv:)
<3
 
 

Dop bokat!!!

Kategori: Allmänt

Äntligen blev jag kontaktad av personen som bokar in dop. Blir  i Glömminge kyrka och efter i rydbergsgården (algutsrum) inbjudningskort kommer på posten med mer information:)
 
Hade jätte mysigt besök av Emma och Jakob igår:) idag har vi inga planer, promenad bara.
Imorgon är vi medbjudna på en långpromenad ( om det inte är allt för kallt) men fika efter hos en tjej som heter Ida. Jag träffade henne på hälsestationen ( där man väger och mäter sina små liv). Man brukar ju alltid få en grupp som man kan träffa men det var visst bara hon och jag:) men så har hon en massa tjej kompisar som har fått barn ungefär samtidigt så de har sin egna lilla grupp, kul att få lära känna några fler med barn:)
På fredag tänkte jag hälsa på mitt jobb:) var länge sen jag var där nu:)
 
ha en fin dag kram

Måndag

Kategori: Allmänt

Skulle börja dagen med mamma och barn träning, men jag hittar bara 1 tränings sko så jag kom inte iväg... Irriterande.. Bara att leta nånstans är den ju..
har snöat här idag och är jätte rått utE.. Så vi stannar inne och myser istället<3
E när han test sitter gåstolen:) tack för den Lizette:) 
Coolingen
 
vi idag:)
 

Eddes rum

Kategori: Allmänt

Nu börjar Es rum ta form:) Michelle kolla vad fin dop klänningen blev på väggen:)
Mysigt:)

Dop

Kategori: Allmänt

Angånd dopet så vet vi inte mer än, hon som man bokar hos är fortsatt sjuk..Ska ringa igen på onsdag nästa vecka:) men blir antagligen den 31 mars:)
 
vi har anmält oss till babysim som börjar den 2 april! Ska bli så kul! Vi valde att ta det på kvällstid så att vi båda kan vara med:)
 
 
E vill gärna sitta själv, jag lutar han mot hudarna men han drar sig framåt:)
 

Problem med datorn

Kategori: Allmänt

Hej Min dator fungerar inte som den ska, bara står och hänger... Men jag får prova att blogga lite från ipaden istället:) Härligt med fredag tjoho:) Nu ska vi ut på en lång promenad:) börjar träning försiktigt med 1 långpromenad per dag denna veckan ( förutom igår, då sov vi och myste på soffan Lilleman och jag:) God helg
Kram